5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPopa’s rămâne și fără titlul de cetățean de onoare al Slatinei

Popa’s rămâne și fără titlul de cetățean de onoare al Slatinei

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a anunțat ieri că va solicita retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Ștefan Popa Popa’s de Consiliul Local în 1999.

Reacția primarului vine după ce caricaturistul, care o lungă perioadă de timp a fost nelipsit de la Festivalul Național de Umor „Oltenii și… restu’ lumii“ care se desfășoară anual la Slatina, a făcut săptămâna trecută mai multe declarații controversate, într-o emisiune la o televiziune din Timișoara. Acesta și-a exprimat regretul că Timișoara s-a umplut de olteni și a afirmat că în orașul de pe Bega ar fi venit „ciurucurile“.
„Constat cu foarte mare regret că anumite personalități ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clișee și preferă să gafeze decât să își recunoască o greșeală. De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea și demnitatea de cetățean de onoare al orașului Slatina domnului Ștefan Popa Popa’S pentru lucrurile grave pe care le-a spuns la adresa oltenilor. Domnule Popa’s, nu meritați niciun fel de recunoștință din partea orașului nostru și în numele slătinenilor vă recomand să vă cereți scuze public!
Mândru că sunt slătinean, mândru că sunt oltean!“, a scris primarul Emil Moț pe Facebook.
Titlul de cetățean de onoare al Slatinei i-a fost atribuit lui Popa’s cu 20 de ani în urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS