Acasă Local Gorj Trei maşini s-au ciocnit într-o coloană de nuntă. Doar mireasa a ajuns...

Trei maşini s-au ciocnit într-o coloană de nuntă. Doar mireasa a ajuns la spital

-

Trei maşini s-au ciocnit într-o coloană de nuntă care se deplasa pe DN 67, în localitatea gorjeană Piștești, comuna Scoarța. Din accident a rezultat o singură victimă: mireasa.

Circulația rutieră a fost întreruptă în urmă cu puţin timp pe DN 67, în localitatea gorjeană Piștești, comuna Scoarța, din cauza unui accident rutier. Din primele informaţii, ar fi vorba de o coloană de nuntă, în incident fiind implicate trei autoturisme.

Trei maşini s-au ciocnit într-o coloană de nuntă
Trei maşini s-au ciocnit într-o coloană de nuntă

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Jiu şi un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Medicii au constatat că în urma impactului a rezultat o singură victimă, o femei de 28 de ani, chiar mireasa. Aceasta era conştientă în momentul impactului, dar a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Târgu Jiu.

Din primele date, se pare că accidentul s a produs pe fondul neacordării de prioritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...