Acasă Local Dolj Accident mortal pe DN 6, în afara localității Almăj

Accident mortal pe DN 6, în afara localității Almăj

-

Accident mortal pe DN 6, produs în afara localităţii doljene Almăj.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a fost produs de un bărbat de 51 de ani, din Timișoara. Acesta conducea un autoturism pe DN 6, in direcția Filiași – Craiova, iar, în afara localității Almăj, a accidentat mortal un bărbat de 37 de ani, din Craiova.

Conform poliţiştilor, bărbatul accidentat mortal a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

În cauză a fost întocmit un dosar penal ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...