12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgujienii care împlinesc 100 de ani, premiați cu 2.000 lei

Târgujienii care împlinesc 100 de ani, premiați cu 2.000 lei

Opt persoane din Târgu Jiu care au împlinit sau vor împlini în perioada următoare vârsta de 100 de ani vor fi premiate de municipalitate. Fiecare centenar va intra în posesia unui premiu în valoare de 2.000 de lei.

Familiile vârstnicilor trebuie să depună o cerere și o copie după certificatele de naștere, pentru a intra în posesia sumei de 2.000 de lei. După cum a declarat Alina Toader, șefa Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu, din verificările realizate până acum la Evidența Persoanelor, în municipiu sunt trei persoane născute în anul 1919 și cinci în anul 1920.

Pe lângă premiul în bani, sărbătoriții vor primi flori și un tort. „Persoanele care împlinesc vârsta de 100 de ani sau au împlinit-o până la această dată și locuiesc în municipiul Târgu Jiu vor fi sărbătorite, în premieră, de Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, în cadrul evenimentului intitulat: «100 de ani de iubire, emoție și amintiri».

Tot ce trebuie să facă este să se adreseze cu o cerere primarului municipiului Târgu Jiu, însoțită de copia actului de identitate. Persoanele eligibile sunt cele care au cetățenia română, au domiciliul în Târgu Jiu și au împlinit 100 de ani de viață la momentul depunerii solicitării, sau îi vor împlini până la finalul anului în care fac cererea. Fiecare solicitant va primi un premiu în bani, o felicitare și un tort“, a declarat Alina Toader.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS