11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSute de motocicliști, la Slowride Transalpina

Sute de motocicliști, la Slowride Transalpina

Mii de persoane sunt așteptate la poalele Munților Parâng, în județul Gorj, la Slowride Transalpina Fest.

Cea de-a treia ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, județul Gorj, de această dată în weekendul 12-14 iulie.


Participanții sunt așteptați la poalele Transalpinei, cu un program menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu tradiționalul și experimentalul.

Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Dirty Shirt & Orchestra, Implant Pentru Refuz, ALTAR și Coma.

Trupa Coma, cap de afiș pe 12 iulie

Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA, o formație obișnuită a cluburilor și festivalurilor rock din România și nu numai.

Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au „crescut“ o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive. „Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est.

Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare.

Iar colaborarea lor cu Ansamblul «Transilvania», cu care vor urca pe scena de la Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat.

Restul festivalului cuprinde trupe foarte diverse: de la „veteranii“ ALTAR, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, la experimentalii Oameni Necunoscuți“, potrivit unui comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS