11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRotary Club și-a schimbat președintele

Rotary Club și-a schimbat președintele

Rotary Club și-a schimbat, ieri, președintele în urma îndeplinirii unui an de mandat. Nicușor Ionaș, fostul președinte al asociației, a predat mai departe colanul lui Adrian Butnariu.

„Rotary Club își înoiește bordul de conducere în fiecare an”

Nicușor Ionaș a ținut un mic discurs prin care a mulțumit echipei pentru activitățile și proiectele care au fost duse la bun sfârșit. Înainte de a preda colanul, acesta a vorbit despre un proiect realizat deja: bursele de merit și de excelență.

„Sunt elevi care merită apreciați și noi îi apreciem așa cum se cuvine. În fiecare an se acordă bursele Rotary elevilor din școli și licee care au rezultate excelente la învățătură sau care au un palmares bogat în diferite domenii.” a spus Nicușor Ionaș.

Rotary Club oferă burse de excelență pentru elevii merituoși

Primii care au primit burse sunt elevi cu un palmares bogat. David Gavrilescu este elev la Colegiul Național „Frații Buzești”. El este campion națioal și vicecampion național la șah. O altă tânără, Giulia-Maria Bulugean este pasionată de fizică și astrologie. Din clasa a VI-a participă an de an la Olimpiada de Fizică şi în fiecare an este pe podium. Cei doi tineri au primit anul acesta Burse de Excelență.

În cadrul evenimentului au mai avut loc predări de colan și alte două cluburi în colaborare: Rotaract și Intaract. În Rotaract, Cristin Popa a predat colanul pentru un an Ramonei Bologa. În Interact a fost rândul Soniei Duță să preia președinția de la Radu Poajgă.

Autori: Aurelian Marian Soare, Raluca Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS