14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFuncționarii de la Finanțe explică cine are obligația depunerii declarației unice

Funcționarii de la Finanțe explică cine are obligația depunerii declarației unice

AJFP Olt organizează joi, 13 iunie, o întâlnire cu persoanele interesate să afle cele mai noi modificări legislative care îi vizează pe contribuabili.

Întâlnirea va avea loc la sediul instituţiei din municipiul Slatina, str. Arcului, nr. 2A, sala de şedinţe, etaj 1, începând cu ora 11.00. Sunt așteptați contribuabili și oameni de afaceri.


Temele abordate vor fi următoarele:

  • Aspecte fiscale privind modificare legislaţie zilieri;
  • Serviciile electronice oferite de A.N.A.F: avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.
  • Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice: categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaratiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice;

Cei interesați se pot programa online, prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul ANAF. Ei pot accesa acest link, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru viitoarele întâlniri organizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt se pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul CallCenter-ului apelând numărul de telefon 031.403.91.60, sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS