10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei tineri, reţinuţi pentru o serie de tâlhării

Trei tineri, reţinuţi pentru o serie de tâlhării

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat trei tineri, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi instigare la tâlhărie. Cele trei persoane au fost reţinute de poliţişti.

Luni, 10 iunie, poliţişti au identificat trei tineri de 16, 18 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie.
Oamenii legii au stabilit că pe 26 februarie,tânărul de 18 ani i-a sustras unei femei, din Apele Vii, un telefon mobil. Tânărul a fost violent cu femeia pentru a-i putea lua telefonul. Pe 31 mai, acelaşi tânăr, împreună cu un altul de 16 ani, i-au furat unei femei un lănțișor din aur. Tâlhăria a avut loc pe bulevardul Decebal.

Cei trei, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 23 de ani ar fi săvârşit acte de instigare la infracţiunea de tâlhărie.
Faţă de cele trei persoane identificate de poliţişti s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore. Ei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS