14.1 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Trei tineri, reţinuţi pentru o serie de tâlhării

Trei tineri, reţinuţi pentru o serie de tâlhării

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat trei tineri, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi instigare la tâlhărie. Cele trei persoane au fost reţinute de poliţişti.

Luni, 10 iunie, poliţişti au identificat trei tineri de 16, 18 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie.
Oamenii legii au stabilit că pe 26 februarie,tânărul de 18 ani i-a sustras unei femei, din Apele Vii, un telefon mobil. Tânărul a fost violent cu femeia pentru a-i putea lua telefonul. Pe 31 mai, acelaşi tânăr, împreună cu un altul de 16 ani, i-au furat unei femei un lănțișor din aur. Tâlhăria a avut loc pe bulevardul Decebal.

Cei trei, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 23 de ani ar fi săvârşit acte de instigare la infracţiunea de tâlhărie.
Faţă de cele trei persoane identificate de poliţişti s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore. Ei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ford produce la Craiova un SUV din gama „Performance”,...

Ford introduce în producție la Craiova primul SUV din categoria Ford Performance care se fabrică în Europa, Puma ST. Versiunea Puma ST este o mașină mai sportivă și mai puternică (200 cp) și este prima din secțiunea Performance fabricată în România. 10% din din volumul de producție Puma de la Craiova va fi din gama ST.

ȘTIRI GdS

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...

Încă şapte angajaţi de la Centrul de Îngrijire Spineni,...

Alţi şapte angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni, judeţul Olt, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Focarul a ajuns astfel...

17 cazuri noi de coronavirus în județul Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a înregistrat în ultimele 24 de ore 17 cazuri noi de coronavirus. Situația epidemiologică, la nivelul județului...