Acasă Local Start de sezon la Ştrandul Ostroveni

Start de sezon la Ştrandul Ostroveni

-

Luni, 10 iunie, s-a dat startul sezonului estival la Ştrandul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Anul acesta, ştrandul are noi facilităţi pentru vizitatori, anunţă Primăria Râmnicu Vâlcea. Printre acestea se numără un ansamblu modern şi elegant de unităţi comerciale ce urmează a fi deschis în zilele următoare.

Acesta a înlocuit vechile şi inesteticele chioşcuri existente până în sezonul precedent. Suplimentar, scăldatul în baza de agrement din Sudul municipiului este supravegheat permanent de un salvamar şi este asigurată asistenţă medicală.

Alte facilităţi pentru vizitatori

De asemenea, vizitatorii pot petrece timpul pe terasele din cadrul bazei sau pot practica sporturi. Pot juca minifotbal sau tenis pe terenurile special amenajate. Mai au la dispoziţie mese de ping-pong şi se pot plimba cu hidrobicicletele ori cu un catamaran pe lac. Pensionarii din Râmnicu Vâlcea au acces gratuit de luni până joi, sau intrare liberă după ora 18.00 în fiecare zi a săptămânii.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.