6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCrosul Copilăriei se organizează la Craiova

Crosul Copilăriei se organizează la Craiova

Sâmbătă ,15 iunie, la ora 10.00, va fi organizat la Craiova Crosul Copilăriei.

Aflat la cea de-a VI-a ediţie, evenimentul îşi propune susţinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova. De asemena, se doreşte promovarea unui mod de viaţă sănătos în rândul copiilor.
Alergarea va avea loc pe diferite distanţe în funcţie de categoria de vârstă 2-4 ani: 100 m, 5-6 ani: 300 m, 7-9 ani: 400 m,10-13ani: 600 m, 14-18 ani: 800 m. Grupele vor fi fete şi băieţi.

Fiecare copil trebuie să fie însoţit de un părinte sau un tutore. Pentru înscriere va trebui să aibă o copie a certificatului de naştere şi o adeverinţă de la medicul de familie în care să fie menţionat că este apt pentru sport. În caz contrar, se poate completa o declaraţie pe propria răspundere pentru participare. Participarea se face pe baza unei donatii, iar banii care se vor strânge vor fi redirecţionaţi către copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova. 

Premii pentru copii

Crosul Copilăriei se va desfăşura pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu. La eveniment va participa şi Elena Florescu, instructor aerobic, cu care se va face încălzirea pentru cros. Biblioteca Judeţeana este alaturi de copii şi va oferi diverse momente pe tot parcursul evenimentului.
Fiecare copil care va câştiga unul din locurile I ,II sau III va primi medalii şi premii din partea sponsorilor.
Persoana de contact: Simona Vasile. Tel : 0727.229.185. Detalii: https://www.facebook.com/events/2104391779844402/

Pe Facebook, acolo unde a fost anunţat evenimentul, peste 50 de persoane au spus că vor participa la cros. De asemenea, 110 sunt interesaţi să participe. Evenimentul este organizat de Bebevesel.ro şi ANCAAR Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj.

În 2018, în urma Crosului Copilăriei, s-au strâns şi s-au donat 2.610 lei către copiii cu autism de la centrul ANCAAR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS