10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăut și fără permis a provocat un accident într-o stație peco

Băut și fără permis a provocat un accident într-o stație peco

Un bărbat de 75 ani, din Vînju Mare, Mehedinți, a sesizat, pe 10 iunie, faptul că într-o stație peco situată pe strada Calea Severinului, din oraș, s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. În urma verificărilor s-a stabilit că în data respectivă, în jurul orei 01.50, un tânăr de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism şi a intrat în stația peco.


Ulterior, acesta i-a încredințat autovehiculul unui alt bărbat de 20 ani, din orașul Vânju Mare, pasager în mașină. Acesta din urmă nu deținea permis de conducere. În încercarea de a parca autoturismul, a acroșat cu partea stângă spate una dintre pompele de alimentare cu carburant. Astfel, a fost avariată atât pompa, cât şi maşina.

Şoferul vinovat băuse

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul bărbatului de 20 ani, acesta a indicat o valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul de Urgență Drobeta Turnu Severin, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit un dosar penal, față de cei doi tineri, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS