Acasă Local Gorj Mii de copii, aşteptaţi în centrul municipiului de 1 Iunie

Mii de copii, aşteptaţi în centrul municipiului de 1 Iunie

-

Mii de copii din Târgu Jiu şi nu numai sunt aşteptaţi pe 1 Iunie în centrul oraşului pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului. Nu vor lipsi competiţiile sportive, jocurile şi concursurile de desene pe asfalt, spectacole de teatru, o întâlnire cu aleşii locali. Salvamontiştii îşi vor prezenta tehnica şi echipamentele pentru intervenţie. O firmă de echipamente sportive va face, de asemenea, o prezentare în Piaţa Prefecturii, locul desfăşurării manifestărilor de 1 Iunie. Pe scena amenajată în Piaţa Prefecturii va putea fi vizionat spectacolul „Planeta Veselă“, dar şi un spectacol oferit de Palatul Copiilor. Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului vor debuta la ora 9.00 şi se vor încheia seara. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că în cadrul evenimentului va avea loc şi o cupă la minifotbal pe terenurile de sport recent inaugurate la unităţile de învăţământ din municipiu. Vor participa echipe de la şcolile din oraş. Finalele se vor desfăşura pe terenul de la Liceul cu Program Sportiv.

Activităţi pentru copii

Edilul Marcel Romanescu a mai spus că primăria deţine figurine din ipsos. Acestea vor fi oferite copiilor pentru a fi pictate sau colorate. Vor fi oferite şi măsuţe şi toate materialele necesare. Dacă nu va ploua, în Piaţa Prefecturii va fi prezentată şi o piesă de teatru pentru copii. Dacă va ploua, spectacolul va fi găzduit de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Marcel Romanescu a mai declarat că de la ora 13.30 copiii vor putea să viziteze Primăria Târgu Jiu. Aici vor putea sta de vorbă cu primarul şi cu aleşii locali. Edilul a spus că a făcut apel la consilieri să fie prezenţi pe 1 Iunie la sala de şedinţe a Consiliului Local. Seara, de la ora 18.00, va avea loc festivitatea de premiere a echipelor participante la competiţia de minifotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...