19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut pentru incendierea unei maşini

Doljean reţinut pentru incendierea unei maşini

Un bărbat de 35 de ani, din satul Fratoştiţa, care aparţine de Filiaşi, a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a incendiat maşina unui consătean. Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că suspectul era supărat pe proprietarul maşinii din cauza unei datorii mai vechi, aşa că a hotărât să-i incendieze autoturismul, un Volkswagen Golf.
„În noaptea de 29 spre 30 mai, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Filiași au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a fost incendiat.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un autoturism, proprietatea unui bărbat din Filiaşi, care se afla parcat pe stradă, în fața imobilului persoanei vătămate, era cuprins de flăcări. Ulterior poliţiştii au stabilit faptul că persoana care a sesizat evenimentul, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Filiaşi, ar fi chiar cea care ar fi provocat incendiul, recurgând la acest gest în urma unor neînțelegeri, dar și pe fondul unei datorii mai vechi, neachitate de către persoana vătămată“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj. În incendiu a ars toată partea din faţă a autoturismului, iar flăcările au fost stinse de către pompierii din Filiaşi. Poliţiştii doljeni mai spun că bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore sub acuzaţia de distrugere prin incendiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS