Acasă Local Gorj Gala tinerilor, o nouă ediție organizată de studenții târgujieni

Gala tinerilor, o nouă ediție organizată de studenții târgujieni

-

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi“, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu și Consiliul Județean al Elevilor Gorj, organizează și în acest an evenimentul Gala tinerilor. Acesta se adresează tinerilor merituoși ai judeţului, care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale. Astfel, în cadrul evenimentului se vor premia cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret, cei mai activi elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, dar și cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB, organizatorii evenimentului. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor premia elevii și studenții olimpici, cei care au câștigat premii la olimpiade și concursuri naționale.

Se fac înscrieri

Tinerii din cadrul organizațiilor de tineret sau din consiliile școlare care doresc să intre în competiție pentru a fi premiați trebuie să se înscrie până pe 6.06.2019, ora 20.00, pe site-ul www.gala.lsucb.ro. Aceștia trebuie să trimită un formular care este foarte simplu de completat, în care să menționeze activitățile la care au participat, iar pe site se pot găsi toate detaliile referitoare la eveniment. Gala tinerilor se află la cea de-a treia ediție, care se va desfășura pe 14 iunie 2019, începând cu ora 17.00, și este un eveniment prin care dorim să susținem tinerii, să îi încurajăm să continue drumul pe care l-au ales și să se dezvolte pe plan profesional. De asemenea, în acest an ne propunem ca în cadrul evenimentului să discutăm și despre Constantin Brâncuși, pentru ca tinerii, și nu numai, să fie mult mai bine informați despre marele sculptor gorjean.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....