Acasă Local Dolj Titlu de excelenţă pentru 12 licee tehnologice din Dolj

Titlu de excelenţă pentru 12 licee tehnologice din Dolj

-

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi reprezentanţii mediului economic local au premiat 12 unităţi de învăţământ cu profil tehnic din Craiova şi judeţ cu „Titlu de excelenţă“ pentru bune practici în dezvoltarea şi promovarea unor oferte de formare profesională iniţială, corelate cu nevoile angajatorilor, ancorate în aspiraţiile beneficiarilor şi conforme cu priorităţile strategice de dezvoltare socio-economică a regiunii. Cele 12 unităţi şcolare s-au înscris în competiţia de evaluare şi monitorizare care s-a derulat în perioada martie-mai. Cele 12 unităţi şcolare premiate sunt Colegiul „Ștefan Odobleja“, Colegiul Național „Gheorghe Chițu“, Liceul Tehnologic Auto, Colegiul Tehnic Energetic, Liceul Tehnologic „George Bibescu“, Liceul „Matei Basarab“, Liceul Teoretic Amărăștii de Jos, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto, Colegiul Tehnic de Arte și Meserii „Constantin Brâncuși“, Liceul Tehnologic „Horia Vintilă“ Segarcea, Liceul Tehnologic „Petre Baniță“ Călărași şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova. Alături de județul Dolj, în 2019, participă la campanie și județele Alba și Dâmbovița.
Exercițiul „Titlul de excelență“ 2019 a fost precedat de o campanie similară, desfășurată în anul 2018 în unitățile IPT din județul Hunedoara, de asemenea ca activitate în cadrul proiectului „Learning by Doing“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Marius Baciu, ridicat de mascaţi după ce a aranjat mai multe meciuri

Marius Baciu, antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă). Asta s-a produs...

Incendiu pe Dunăre produs de o barjă încărcată cu bauxită

Pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs de o barjă încărcată cu bauxită. Barja circula pe Dunăre, și se afla între localitățile Chiscani și Tichilești.