6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătaie între suporteri în centrul Craiovei

Bătaie între suporteri în centrul Craiovei

Suporterii din Peluza Sud şi cei din Peluza Nord s-au bătut sâmbătă seară în centrul Craiovei, în zona unei terase care ar aparţine lui Gică Craioveanu. Incidentul a avut loc în timpul Festivalului Mihai Viteazul, în zonă fiind mai mulți craioveni cu copiii, care s-au panicat.
Polițiștii doljeni au deschis dosar penal pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Scandalul din centrul Craiovei între suporterii celor două echipe de fotbal, cea patronată de Adrian Mititelu și cea care activează în Liga I, a izbucnit brusc în zona unei terase. Dintr-o dată, craiovenii care se aflau în zonă, o parte dintre ei cu copiii pentru a participa la demonstrațiile de epocă medievală din cadrul Festivalului Mihai Viteazul, s-au trezit în mijlocul unui grup de tineri care țipau și aruncau cu paharele de băutură, scrumiere și chiar cu mese. Incidentul a semănat panică printre trecători. În zonă au ajuns imediat și polițiștii, care au deschis un dosar penal.
„Polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între mai multe persoane, susținătoare ale echipelor de fotbal din Craiova, ar fi avut loc o altercație în centrul Craiovei. Până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere, însă polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând activități în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în altercație“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj
Polițiștii spun că nicio persoană nu a ajuns la spital. „Din datele deținute până în prezent, nicio persoană nu s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au mai spus reprezentanții IPJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS