Acasă Local Gorj Verificările FRF la Stadionul Municipal, finalizate

Verificările FRF la Stadionul Municipal, finalizate

-

Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au încheiat verificările preliminare la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. O comisie de specialişti a verificat condiţiile în care se prezintă noua arenă din oraş. Aceasta a fost modernizată cu 28 de milioane de euro. Este nevoie ca autorităţile locale, după ce vor prelua investiţia, să întocmească un dosar de omologare a arenei, astfel încât aceasta să poată găzdui competiţii sportive şi alte evenimente publice. Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu, a spus că la Târgu Jiu au venit şi reprezentanţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal. La rândul său, primarul a fost la Bucureşti pentru o rundă de discuţii. Autorităţile locale au primit o listă cu observaţii. Este nevoie de remedierea anumitor probleme, până când la Târgu Jiu va sosi comisia oficială de omologare.

Câteva elemente în plus

Firma care execută lucrările are timp să remedieze anumite deficienţe, în opinia lui Marcel Romanescu. Comisia de omologare va fi prezentă la Stadionul Municipal din Târgu Jiu la începutul lunii iunie pentru a verifica dacă totul este în regulă. Din comisie fac parte reprezentanţii FRF, ai LPF şi un reprezentant al UEFA. Potrivit primarului Marcel Romanescu mai este nevoie de indicatoare în zona lojelor, la vestiarele jucătorilor, semnalizarea căii de acces şi modificarea uşii de acces. Sunt câteva elemente care pot fi modificate, în vederea omologării ulterioare a Stadionului Municipal.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Saloane reabilitate la Infecţioase

Pacienţii cu boli pulmonare netuberculoase internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“ din Craiova vor beneficia de saloane...