Acasă Local Gorj Ultima zi când mai pot fi depuse cererile unice de plată

Ultima zi când mai pot fi depuse cererile unice de plată

-

Fermierii mai au la dispoziţie foarte puţin timp pentru a depune cererile unice de plată. Acestea se depun la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj, la sediul central sau la punctele de lucru din judeţ. Peste 18.200 de fermieri sunt aşteptaţi la sediul APIA să aducă documentele necesare. În prezent, mai mult de 90% au prezentat cererile obligatorii. Aceştia nu vor fi penalizaţi, întrucât au depus cererile înaintea datei de 15 mai. Prin intermediul APIA se acordă o mare parte a subvenţiilor din agricultură.

ȘTIRI VIDEO GdS

O stradă din Paris poartă numele Reginei Maria a României

O stradă din capitala Franței poartă, începând de ieri, numele Reginei Maria a României, în semn de omagiu față de rolul și implicarea în Conferința de Pace de la Paris ce a urmat Primului Război Mondial.

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.