16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tânăr de 32 de ani și-a omorât concubina de 72 de ani

Un tânăr de 32 de ani și-a omorât concubina de 72 de ani

Un bărbat, de 32 de ani, din Lădești, județul Vâlcea, și-a ucis cu sânge rece concubina de 72 de ani.
Duminică dimineață, polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata au fost sesizați de un bărbat, din comuna Lădești, cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că și-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai.
Polițiștii s-au deplasat imediat la locuința indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. Totodată, polițiștii au identificat și reținut bărbatul bănuit de comiterea faptei.
La nivelul IPJ Vâlcea a fost constituită o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.
În fapt, bărbatul, de 32 de ani, din comuna Lădești, ar fi pătruns în interiorul locuinței concubinei sale de 72 de ani, din aceeași comună, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona pieptului cu un cuțit. Loviturile au fost violente, iar organismul femeii nu a rezistat.
În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS