15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎnjunghiat după o tamponare între trei autoturisme

Înjunghiat după o tamponare între trei autoturisme

Un bărbat, de 30 de ani, din comuna Moţăţei, este acuzat de poliţiştii doljeni de comiterea a trei infracţiuni, după ce a condus fără permis, a provocat un accident, a înjunghiat un bărbat şi a refuzat recoltarea de probe biolgice. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, în comuna Moţăţei, unde autorul unei tamponări a făcut scandal şi a înjunghiat un bărbat de 40 de ani.
Potrivit poliţiştilor doljeni, în cursul zilei de duminică, poliţişti din Cetate au fost anunţaţi că în Moţăţei a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme. Mai exact, un Opel înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 30 de ani, din comună, a lovit în spate un Volkswagen condus de un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, Opelul a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Mazda, condus de un bărbat, de 61 de ani, tot din Moţăţei. Deşi era vinovat, bărbatul de 30 de ani a coborât din maşină şi a început să se certe cu ceilalţi doi şoferi, după care a înjunghiat un bărbat de 40 de ani, o rudă a şoferului de 61 de ani, care venise să vadă ce s-a întâmplat.
„În urma verificărilor s-a stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din Moţăţei, a condus un autoturism, în localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere, nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul care circula în faţă, condus de un tânăr de 26 de ani, din Moţăţei, a intrat în coliziune cu acesta, apoi a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism Mazda, condus regulamentar de un bărbat, de 61 de ani, din aceeaşi localitate. După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 30 de ani l-ar fi lovit pe un bărbat, de 40 de ani, din Moţăţei, neimplicat în evenimentul rutier, în zona genunchiului, cu un obiect tăios, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. La spital, bărbatul de 30 de ani a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, au explicat poliţiştii doljeni.
Aceştia din urmă au mai precizat că pe numele doljeanului de 30 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, refuzul recoltării de probe biologice şi lovire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS