11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSubstație de Ambulanță la Tufeni

Substație de Ambulanță la Tufeni

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a operaționalizat o nouă substație, a șasea, în județ, care va deservi o populație de aproximativ 18.000 de locuitori. Sediul a fost amenajat la Tufeni, cu sprijinul primăriei din localitate, iar personalul care va deservi substația a intrat în tură la noul loc de muncă din 1 mai 2019.
O ambulanță și două echipaje vor deservi noua substație, prin prezența personalului medical acolo urmărindu-se scurtarea timpilor de prezentare la caz, pentru cazurile din această parte a județului intervenind, de obicei, ambulanțe de la Caracal sau Drăgănești. Localitățile Barza, Ghimpețeni, Icoana, Corbu, Movileni, Crâmpoia, Văleni, Tufeni, dar nu numai acestea, sunt principalele beneficiare ale noilor servicii puse la dispoziție.
În județul Olt funcționează la această dată stația centrală Slatina și șase substații: Caracal, Corabia, Drăgănești-Olt, Balș, Scornicești și Tufeni, deservite cu 60 de autoutilitare, fiind în plan deschiderea și a altor substații, pentru zona de nord a județului (Dobroteasa este una dintre opțiuni).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS