10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopil filmat în timp ce conducea un Mercedes AMG (VIDEO)

Copil filmat în timp ce conducea un Mercedes AMG (VIDEO)

Un filmuleţ în care apare un copil de câţiva ani care conduce un Mercedes AMG S63 a fost făcut public, miercuri, pe facebook, de Info Trafic Actualități. În imaginile video se vede cum un copil, care nu are mai mult de cinci ani şi abia ajunge la pedale, se urcă la volanul maşinii şi merge câţiva metri, după care întoarce şi opreşte. Se pare că totul a fost filmat chiar de tatăl micuțului, un craiovean de 33 de ani, care a postat imaginile pe pagina sa de facebook.
După ce filmul a fost preluat de o televiziune, în cursul zilei de joi, poliţiştii doljeni s-au autosesizat şi spun că fac verificări pentru a stabili în ce condiţii a ajuns copilul să conducă Mercedesul. Oamenilor legii nu le este greu să stabilească cine este proprietarul maşinii, pentru că în filmuleţul postat pe facebook se vede numărul de înmatriculare al Mercedesului.
„În cauză se fac cercetări pentru conducere fără permis şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane despre care se ştie că nu are permis. În acest moment sunt audiate mai multe persoane. Urmează să se stabilească când a fost comisă fapta, în ce zonă şi de cine era însoţit minorul în momentul în care s-a urcat la volanul maşinii“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
De altfel, un amic al tatălui copilului l-a avertizat că e posibil să aibă probleme după ce a postat imaginile pe facebook: „pune video pe privat să nu mai distribuie nimeni, că o să apari la tv și o să ai probleme cu legea. Crede-mă că am pățit și eu, mi-a loat video și l-au postat la tv“, a comentat un bărbat.
Rămâne de văzut ce vor face poliţiştii în acest caz, mai ales că autoturismul nu a fost condus pe un drum public. Din câte se pare, totul s-a întâmplat într-o parcare de pe Centura de Sud a Craiovei, care face legătura între DN 6 şi DN 65.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS