Acasă Local Gorj Bursa generală a locurilor de muncă oferă peste 700 de joburi

Bursa generală a locurilor de muncă oferă peste 700 de joburi

-

Peste 700 de locuri de muncă sunt oferite la Bursa generală a locurilor de muncă organizată în această săptămână de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj la Târgu Jiu. Instituţia va organiza Bursa pe 12 aprilie, începând cu ora 10.00, în Târgu Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi“, din strada Tineretului nr. 1. Până la această dată au confirmat participarea la această bursă 52 de angajatori, care oferă 714 locuri de muncă, pentru diverse meserii: lucrător în construcţii (zidar, dulgher, fierar betonist etc.), muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, secretară etc., iar pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer industria alimentară, economist, proiectant inginer mecanic, consultant vânzări, consilier economic.

Încă se mai primesc oferte de locuri de muncă

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat şi desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Reamintim că atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrate la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă. Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...