11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPlatformă răsturnată pe Calea Bucureşti

Platformă răsturnată pe Calea Bucureşti

În urma accidentului a fost rănit şoferul autoturismului Honda, un tânăr de 21 de ani (Foto: Lucian Anghel)

Un accident spectaculos, produs ieri, în jurul orei 14.00, a dat peste cap circulaţia rutieră pe Calea Bucureşti din Craiova. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că un şofer bulgar, care conducea un autoturism ce tracta o remorcă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar, după care platforma s-a răsturnat pe şosea.
Potrivit oamenilor legii, în accident a fost implicat un autoturism Volkswagen care tracta o remorcă pe care se afla un alt autoturism, şi o Honda, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Balş.


„Un bărbat de 41 ani, cetăţean bulgar, conducea un autoturism care tracta o platformă pe Centura de Nord, iar la intersecţia cu Calea București nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar pe Calea București, direcţia către Centru“, au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. În urma accidentului a fost rănit tânărul de 21 de ani, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.
Timp de aproximativ o oră, cât a durat ca poliţiştii de la Rutieră să facă cercetări la locul accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost îngreunată, autoturismele fiind direcţionate pe o singură bandă.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele şoferului bulgar a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS