Acasă Local Gorj A fost prins autorul jafului de la o casă de schimb valutar...

A fost prins autorul jafului de la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu (Video)

-

Ieri-dimineață, polițiști din cadrul IPJ Gorj, Serviciul de Investigații Criminale, au continuat cercetările în cauza penală privind jaful armat comis de către o persoană necunoscută în ziua de 25.02.2019 la o casă de schimb valutar de pe raza orașului Bumbești Jiu, județul Gorj, ocazie cu care au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Hunedoara, la locuința unui bărbat, de 41 ani, din municipiul Petroșani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila.
Cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba, la locația din municipiul Petroșani a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila.
Cercetările continuă pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale.
Bărbatul are antecedente penale pentru furturi. A ieșit din închisoare în vara anului trecut, din Franța.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport agabaritic spre Calafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 6 - 10 decembrie, se va desfășura un transport agabaritic....