Acasă Local Ciocnire spectaculoasă la Balş (Galerie Foto)

Ciocnire spectaculoasă la Balş (Galerie Foto)

-

Un accident a avut loc, ieri, pe DN 65, în judeţul Olt, la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova. În impact au fost implicate un autoturism şi o autocisternă. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat pentru că maşina sa a fost lovită în partea laterală stângă. Acesta a fost scos din maşină de echipa de intervenţie şi a fost preluat de o ambulanţă. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Slatina, conștientă şi stabilă. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, pentru a permite intervenţia echipelor de descarcerare şi efectuarea cercetării la faţa locului. Potrivit poliţiştilor olteni, „şoferul unui ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), care se deplasa din direcția Craiova către Slatina, din cauza unei explozii a unei anvelope din stânga faţă a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus“. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.