25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat și o femeie, spulberați pe trecerea de pietoni

Un bărbat și o femeie, spulberați pe trecerea de pietoni

Doi craioveni, un bărbat și o femeie, ambii de 52 de ani, soț și soție, au fost răniți în urma unui accident produs ieri, în jurul orei 14.00, pe bulevardul Nicolae Titulescu din localitate, în zona Smith. Cei doi pietoni au fost loviți în plin de o Dacia Duster, în timp ce traversau bulevardul regulamentar, pe marcajul pietonal.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, victimele accidentului erau conștiente când au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova. „Un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Amaradia a accidentat doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii de 52 de ani, din Craiova, aceștia fiind transportați la spital conștienți. Pietonii erau angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal“, au precizat polițiștii doljeni. Aceștia din urmă au mai explicat că medicii craioveni urmează să stabilească ce leziuni au suferit cei doi pietoni.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Oamenii legii au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS