16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞoferiţa unui BMW X6 şi un tractorist au făcut prăpăd pe strada Paşcani

Şoferiţa unui BMW X6 şi un tractorist au făcut prăpăd pe strada Paşcani

Un accident în care au fost avariate nu mai puţin de şase autoturisme şi un tractor a avut loc ieri, în jurul prânzului, pe strada Paşcani din Craiova. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că responsabili pentru producerea accidentului sunt o femeie, de 57 de ani, care conducea un BMW X6, şi un bărbat de 49 de ani, care se afla la volanul uni tractor.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, bărbatul care se afla la volanul tractorului nu s-a asigura şi nu a semnalizat în momentul în care a încercat să vireze la stânga, moment în care şoferiţa s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a tractorului. BMW-ul a lovit tractorul în roata din faţă-stânga, după care a fost proiectat în parcarea de lângă gardul Colegiului Tehnic „C.D. Neniţescu“ (Liceul de Chimie). Mai departe, BMW-ul scăpat de sub control a avariat cinci autoturisme aflate în parcarea de lângă unitatea de învăţământ.
„În urma unei coliziuni în trafic între un autoturism și un tractor care circulau pe strada Pașcani din Craiova, conducătorul autoturismului a pierdut controlul și a lovit alte mașini care erau parcate în afara părții carosabile, fiind provocat un carambol. Cinci vehicule prezintă avarii. Nu au fost înregistrate victime“, au explicat poliţiştii doljeni.
Aceştia din urmă au mai precizat că cei doi şoferi vor fi sancţionaţi contravenţional şi, în plus, şoferiţei îi va fi suspendat permisul de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS