27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn angajat la stat a „închiriat“ băncile orașului pentru petrecerea copilului

Un angajat la stat a „închiriat“ băncile orașului pentru petrecerea copilului


Mai multe fotografii postate pe Facebook, de la aniversarea unui copil, l-au dat de gol pe tată, salariat al firmei Dezvoltare Urbană Slatina, că a „împrumutat“ mai multe bănci din oraș.

Fotografiile ar fi fost făcute, la sfârșitul săptămânii trecute, la casa de la țară a familiei Măldăreanu, Nicolae Măldăreanu fiind șofer la firma Dezvoltare Urbană Slatina (DUS), care asigură în municipiu serviciile de întreținere a spațiilor verzi și înfrumusețare a orașului. În fotografii se văd două bănci asemănătoare celor de pe străzile Slatinei, iar comentariile nu au întârziat să apară. Ba chiar mai mult, consilierul PNL Ionuț Comănescu a făcut și o solicitare scrisă către Primăria Slatina, cerând să se precizeze cum au ajuns acele bănci în curtea angajatului.
„Domnul Măldăreanu (angajatul firmei – n.r.) a avut o petrecere pentru copii, știa că vor veni mai mulți și i-a cerut domnului director voie să ia acele bănci, pentru petrecere, bănci pe care le-a adus înapoi. Sunt acolo unde trebuie, nu s-a întâmplat nimic, a fost mai mult zarvă“, a declarat purtătorul de cuvânt al firmei municipalității, Alexandru Berechet. Băncile nu au fost luate de pe stradă, a mai menționat Berechet, acestea aflându-se depozitate în curtea firmei, unde mai multe obiecte de mobilier urban, unele degradate, au fost adunate din oraș pentru a fi reparate și repoziționate în zone ale orașului care la acest moment nu beneficiază de mobilier urban, în timp ce în zonele centrale s-a adus mobilier nou.
Salariații DUS au mai ieșit în evidență în toamna trecută, când, pentru a „înfrumuseța“ aspectul stradal, au montat în jurul pomilor grilaje din tablă. Pentru că angajații au încurcat respectivele grilaje, pentru a rezolva problema au cioplit efectiv trunchiurile copacilor, pentru a-i forța să încapă în grilajele pe care le aveau de montat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS