6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Galerie Foto) Mormântul lui Cristi Neamţu, împroşcat cu noroi

(Galerie Foto) Mormântul lui Cristi Neamţu, împroşcat cu noroi

Mormântul din Cimitirul Sineasca al portarului Universităţii Craiova, Cristi Neamţu, decedat în februarie 2002 după ce a fost accidentat pe terenul de fotbal, a fost găsit împroşcat cu noroi de mama acestuia. Femeia a precizat pentru GdS că acest lucru a fost făcut de persoanele care fură flori din cimitir pentru a le vinde în piaţă. „Astăzi de dimineaţă, când am mers la cimitir, am găsit mormântul fiului meu stropit cu noroi şi plin de pietre. Eu am grijă de un mormânt de lângă Cristi, iar ieri, după comemorare, doamna mi-a zis să mai rup din florile lăsate, să nu le fure. Cred că ei m-au văzut că am rupt din flori şi le-am pus pe mormânt. Pentru că nu am lăsat coroana, ca să o ia, s-au răzbunat şi au aruncat cu noroi şi la mine şi pe celălalt mormânt. Au spoit crucea de sus până jos. E vorba de cei care vând florile din cimitir, care aşteaptă să îngroape mortul, devastează şi iau tot ce se poate şi le vând în piaţă“, a spus Ioana Cioboată, mama lui Cristi Nemţu.
Femeia mai spune că responsabili pentru această situaţie ar fi şi poliţiştii locali, care nu îşi fac treaba: „Ei stau la poartă şi aşteaptă pungile cu pomană de la oameni, în loc să intre în cimitir. O să merg la Poliţia Locală să fac o reclamaţie în acest sens“, a mai susţinut Ioana Cioboată.
Cristi Neamţu a decedat la 22 de ani, pe 20 februarie 2002, în timpul unui cantonament efectuat de Universitatea Craiova în Cipru. Pe durata antrenamentului de pe 14 februarie 2002, tânărul portar craiovean a fost lovit involuntar cu genunchiul în cap de către colegul său de echipă, Marius Şuleap. Tânărul portar a fost transportat cu un autocar la spital şi, după mai multe investigaţii, a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi hemoragie cranio-cerebrală. După şase zile de comă, doctorii ciprioţi au anunţat decesul fotbalistului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS