Acasă Local Gorj Ziua Porţilor Deschise la Prefectura Gorj

Ziua Porţilor Deschise la Prefectura Gorj

-

Prefectura Gorj va organiza Ziua Porţilor Deschise în data de 2 aprilie. Atunci va fi sărbătorită Ziua Instituţiei Prefectului la nivel naţional. Ziua respectivă a fost stabilită prin lege. Foştii prefecţi vor fi invitaţi la prefectură pe 2 aprilie pentru a participa la manifestările din ziua respectivă. Vor mai fi angrenate în evenimentele respective şi alte instituţii care funcţionează în Palatul Administrativ sau colaborează cu Instituţia Prefectului. Ciprian Florescu a menţionat că au fost stabilite toate manifestările care vor avea loc pe 2 aprilie. Prefectul i-a invitat pe jurnalişti la eveniment. Şi cetăţenii sunt chemaţi la Ziua Porţilor Deschise pentru a vedea Sala Maură sau birourile în care îşi desfăşoară activitatea personalul instituţiei. Este de amintit că prefectul a institut un Cod vestimentar şi accesul în Instituţia Prefectului nu se poate realiza decât într-o anumită ţinută decentă şi fără haine murdare. Iniţiativa a fost criticată în trecut, dar este în continuare valabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.