Acasă Local Dolj Tânăr de 24 de ani, ucis pe un scuter

Tânăr de 24 de ani, ucis pe un scuter

-

Un tânăr de 24 de ani, din localitatea doljeană Poiana Mare, şi-a pierdut viaţa vineri noaptea, după ce scuterul pe care se afla a lovit din spate un autoturism. În urma cercetărilor, poliţiştii doljeni au stabilit că scuterul era condus de un tânăr băut şi fără permis şi a lovit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. „În jurul orei 23.00, polițiştii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 55 A, în localitatea Poiana Mare, s-a produs un accident de circulație.
Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Poiana Mare, nu s-ar fi asigurat la executarea virajului la stânga pentru a intra într-o parcare, moment în care a fost lovit din spate de un moped, care se angajase în depășirea autoturismului și care era condus de un bărbat de 28 de ani, din Desa, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe moped, un tânăr de 24 de ani, din Poiana Mare, precum și vătămarea conducătorului mopedului, care a fost transportat conștient la spital“, au precizat poliţiştii doljeni.
Atât şoferul autoturismului, cât şi tânărul care conducea scuterul au fost testaţi cu aparatul etilotest. „Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că bărbatul de 28 de ani avea o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei“, au mai precizat oamenii legii.
Aceştia din urmă mai spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea a patru infracţiuni – ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.

Conferința Științifică Internațională „Stat și Societate în Europa“ Ediția a XII-a

Joi, 24 octombrie 2019, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ deschide lucrările celei de-a douăsprezecea ediții a Conferinței Științifice Internaționale „Stat și Societate...