Acasă Local Dolj Lucian Bernd Săuleanu rămâne la conducerea Baroului Dolj

Lucian Bernd Săuleanu rămâne la conducerea Baroului Dolj

-

Avocatul Săuleanu va fi decanul Baroului Dolj încă patru ani

Avocatul Lucian Bernd Săuleanu a fost ales, în cadrul Adunării Generale din data de 16 martie, să conducă Baroul Dolj pentru încă un mandat de patru ani. Lucian Bernd Săuleanu şi-a început primul mandat de decan al Baroului Dolj în martie 2015, iar pentru al doilea mandat a candidat alături de avocaţii Radu Marinescu şi Elena Oancea. La alegerile de sâmbătă, avocatul Săuleanu a fost ales decan din primul tur, obţinând peste 70% dintre voturi.
După ce a câştigat încă un mandat de decan al Baroului Dolj, avocatul Săuleanu le-a mulţumit avocaţilor doljeni pentru voturi şi încrederea acordată. „Mulţumesc colegilor avocaţi din Baroul Dolj pentru încrederea acordată prin alegerea pentru un nou mandat în calitate de decan. Este un îndemn pentru mine să continuu această luptă pentru promovarea profesiei și interesele avocaţilor și, totodată, o bucurie pentru recunoașterea efortului depus în ultimii patru ani. Baroul Dolj a fost și rămâne o organizaţie profesională puternică, meritul avându-l toţi avocaţii acestui barou, care au demonstrat unitate și perseverenţă. Deschiderea către comunicare și transparenţa vor marca în continuare activitatea desfășurată în interiorul acestei profesii“, a transmis avocatul Lucian Bernd Săuleanu.
În iulie 2017, avocatul Săuleanu a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Craiova şi s-a clasat pe locul trei cu un procent de 13%, după Mario Oprea (PNL).

ȘTIRI VIDEO GdS