Probleme în continuare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Firma din Olt care a executat contractul s-a prezentat recent la Târgu Jiu şi a remediat în parte deficienţele apărute, în perioada de iarnă. Apa s-a infiltrat şi a plouat în clădire. De asemenea, panourile fotovoltaice s-au desprins de pe clădire. Primarul Marcel Romanescu a declarat că în continuare sunt probleme cu apa care ajunge pe suprafaţa de joc. În timp ce constructorii susţin că este vorba de picături formate de la condens, sunt opinii potrivit cărora ar fi vorba de apa de la ploi infiltrată prin acoperiş.

Trebuie să revină la Târgu Jiu

În continuare muncitorii firmei din Olt vor veni la Târgu Jiu să remedieze problemele care vor apărea la Sala Sporturilor, fiind disponibilă garanţia de bună execuţie. Lucrările au fost întrerupte şi ca urmare a organizării unor evenimente în Sala Sporturilor. „Au venit cei de la firma din Olt şi au remediat o parte a problemelor apărute la acoperiş şi în alte zone. A mai rămas de lămurit problema picăturilor care au ajuns pe suprafaţa de joc. Ei susţin că este vorba de condensul care se formează pe tavan şi care ajunge pe podea. Sunt alte opinii care susţin că este vorba doar de picături apărute atunci când plouă în urma infiltraţiilor. Rămâne de văzut care este situaţia şi apa trebuie să fie eliminată, indiferent de cauză. În ultimele săptămâni au tot fost organizate evenimente în Sala Sporturilor şi nu au mai putut să lucreze, dar vor reveni la Târgu Jiu“, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.