Acasă Local Dolj Prinşi cu droguri în urma unei acţiuni în trafic

Prinşi cu droguri în urma unei acţiuni în trafic

-

Poliţiştii de la Rutieră şi cei de la Secţia 3 au depistat, ieri, mai mulţi craioveni care ar fi consumat droguri.
Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova. Asupra şoferului a fost găsit un plic din folie de staniol ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde, spun oamenii legii.
În aceeaşi zi, un echipaj de poliţişti din cadrul Secţiei 3 a observat un autoturism staţionat, în care se aflau doi tineri. Aceştia din urmă au fost legitimaţi de oamenii legii, care au descoperit asupra unuia dintre ei un pacheţel ce conţinea o substanţă vegetală. „Ocupanţii autoturismului au fost legitimaţi, stabilind că este vorba despre doi bărbaţi de 28, respectiv 35 de ani, ambii din Craiova. Asupra unuia dintre ei s-a găsit o ţigară confecţionată artizanal, un pacheţel din hârtie de culoare albă cu un conţinut de substanţă vegetală de culoare verde şi, de asemenea, un filtru de ţigară normală ce avea ataşat un pacheţel de hârtie, în mod artizanal“, au explicat poliţiştii doljeni.
Câteva ore mai târziu, ofiţerii Biroului Rutier Craiova au oprit în trafic, pe strada A.I. Cuza, un bărbat de 35 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. „Asupra acestuia a fost găsit un ambalaj din plastic, ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice“, au mai precizat oamenii legii.
În toate cazurile, fragmentele vegetale au fost ambalate şi sigilate, urmând să fie predate ofiţerilor de combatere a criminalităţii organizate pentru continuarea cercetărilor.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.