Acasă Local Gorj Primarul vrea să concesioneze hotelul de 4 stele construit în...

Primarul vrea să concesioneze hotelul de 4 stele construit în incinta stadionului

-

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat că hotelul de 4 stele din incinta Stadionului Municipal va fi oferit prin licitaţie unei firme care să îl administreze. Potrivit lui Marcel Romanescu, Direcţia de Patrimoniu nu are resursele umane şi financiare necesare pentru a administra hotelul construit în incinta Stadionului Municipal. De asemenea, consideră primarul, este necesar ca şi spaţiile din incinta arenei să fie închiriate pentru a produce venituri, astfel încât să fie disponibile fondurile necesare pentru întreţinerea bazei sportive. Dacă nu se va proceda astfel, Stadionul Municipal va fi o piatră de moară pentru primărie, este de părere Marcel Romanescu.

Gata în iunie

Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost modernizat de către Compania Naţională de Investiţii. Lucrările totale depăşesc 25 de milioane de euro. Punerea în funcţiune a arenei ar putea avea loc în luna iunie a acestui an, după cum promit autorităţile locale. Noua arenă din Târgu Jiu ar fi trebuit să fie gata de acum un an. Din păcate, contractul de reabilitate a fost prelungit. În prima etapă a fost finalizată baza sportivă, iar în cea de-a doua etapă de modernizare se realizează lucrări la reţeaua de canalizare pluvială şi de amenajare peisagistică. În vară, arena ar trebui să fie gata şi predată de Compania Naţională de Investiţii către autorităţile locale. Problema este că întreţinerea stadionului va costa foarte mult. Se va încerca închirierea spaţiilor existente pentru a produce bani, astfel încât să fie asigurate costurile cu întreţinerea.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.