Acasă Local Gorj CSM Târgu Jiu a rămas fără manager pentru că aleşii locali se...

CSM Târgu Jiu a rămas fără manager pentru că aleşii locali se ceartă

-

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, s-a declarat nemulţuit de modul în care se prezintă proiectul de management al lui Robert Bălăeţ, candidatul care a câştigat concursul pentru şefia Clubului Sporitv Municipal (CSM). Potrivit lui Aurel Popescu, documentul are doar câteva foi şi este nesemnat. În această formă a ajuns la consilierii locali pentru a fi consultat. Vicele a făcut public proiectul de management al directorului de la Centrul „Constantin Brâncuşi“. Documentul este consistent şi explică în detaliu, pe capitole, obiectivele pe ani.

Nu s-au prezentat la şedinţe

Consilierii majorităţii nu s-au prezentat la şedinţele „de îndată“ convocate de primarul Marcel Romanescu. Conform lui Aurel Popescu, votul consilierilor din şedinţa ordinară a fost în conformitate cu starea de fapt. În opinia viceprimarului, primarul are posibilitatea să semneze contractul cu Robert Bălăeţ, cel care a câştigat concursul pe post. Aurel Popescu a menţionat că legea îi permite primarului să facă acest lucru şi fără să solicite vreun aviz sau vot de la consilierii locali. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu a mai afirmat că nu a fost organizat un concurs în conformitate cu regulamentele. În locul unei probe care să constea într-o evaluare de proiecte ar fi fost organizată o probă scrisă. Astfel, în aceste condiţii poate fi semnat contractul cu persoana desemnată câştigătoare, fără o validare din partea Consiliului Local. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că, dacă nu va fi semnat contractul în termenul legal, candidatul declarat câştigător poate da instituţia în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.