Acasă Local Gorj Campanie de informare pentru eliminarea depozitelor de gunoi

Campanie de informare pentru eliminarea depozitelor de gunoi

-

Poliția Locală Târgu Jiu a demarat, în această perioadă, o campanie de informare a cetățenilor în legătură cu depozitarea deșeurilor menajere, dar și a resturilor provenite din construcții sau demolări, în locurile special amenajate. Având în vedere numărul tot mai mare de sesizări legate de mizeria din jurul containerelor de gunoi din cartiere, dar și faptul că multe persoane depozitează, în locuri nepermise, resturi provenite din construcții, cetățenii municipiului Târgu Jiu sunt informați că este interzisă depozitarea molozului pe străzi, trotuare, locuri virane sau în zonele aferente blocurilor de locuințe. Pentru ridicarea acestor deșeuri trebuie contactat operatorul de salubritate. Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Pe tot parcursul acestei campanii vor fi înmânate materiale informative, afișe și se vor purta discuții cu cetățenii în legătură cu obligațiile pe care le au în ceea ce privește menținerea curățeniei în municipiul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...