23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj (GALERIE FOTO) Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit

(GALERIE FOTO) Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit

-

Fostul ministru al muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a căsătorit civil cu vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda. Ceremonia a avut loc în Sala Mare a Primăriei Craiova și a fost oficiată de primarul Mihail Genoiu, la ora 16.00. Cei doi miri au spus „da“ chiar de Dragobete.
Olguța Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ținută albă și a mărturisit înainte de a intra în primărie că are emoții: „Am un pic. Am plecat ca din filmul «Singur acasă», cu copiii după noi“. Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.
La ieșire, Olguța Vasilescu a declarat că și-a păstrat numele, spunând că „tata și-a dorit băiat și nu a avut și eu i-am promis că îi voi păstra numele“.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.