Şoferul craiovean a decedat pe loc în urma impactului cu tirul care circula din sens opus
Şoferul craiovean a decedat pe loc în urma impactului cu tirul care circula din sens opus

Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa într-un accident violent produs joi după-amiază, pe DN 65, în comuna Jitaru, judeţul Olt.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt au stabilit că şoferul craiovean, care conducea o autoutilitară pe DN 65, a lovit frontal un tir care circula regulamentar din sens opus. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Pitești – Slatina, ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un tir. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei“, au precizat poliţiştii olteni.
Reprezentanţii IPJ Olt au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească în ce condiţii a intrat pe contrasens şoferul de 37 de ani.
După producerea accidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe câte un sens de mers.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.