Sacandalul ar fi avut loc în incinta Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Craiova.

Angajaţii din penitenciare a făcut public, ieri, pe grupul Prison info, sub titlul „Ultraj asupra familiei unui ofiţer de la Penitenciarul Pelendava“, un incident petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul de Urgenţă Craiova.
În postarea respectivă se precizează că Andrei Nicolae, cunoscut drept „Impresie“, ar fi ameninţat şi înjurat o agentă din cadrul Penitenciarului Pelendava. „În cursul nopții ce tocmai a trecut a avut loc un ultraj asupra familiei unui ofițer din Penitenciarul Craiova-Pelendava. În jurul orei 23.30, soția acestuia, agent la aceeași unitate, se afla în urgența Spitalului nr. 1 din Craiova. În aceeași incintă se afla și un fost deținut liberat din Penitenciarul Pelendava împreună cu alți patru prieteni. Recunoscând-o pe soția ofițerului, fostul deținut a indicat-o și celorlalți. Unul dintre aceștia a început să-i adreseze injurii și amenințări, spunându-i că o va aștepta la ieșirea din incinta spitalului. Personajul agresor a fost identificat ca fiind Nicolae Andrei, zis Impresie, de către un echipaj de la Secția de poliție nr. 2“, se arată în postarea în cauză.
Întrebaţi despre această situaţie, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, într-adevăr, un echipaj de la Secţia 2 a mers la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde craioveanul Andrei Nicolae a fost amendat cu 1.000 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.
La rândul lor, reprezentanţii Penitenciarului Pelendava au precizat pentru GdS că, în cursul zilei de ieri, ofiţerul a depus un raport, urmând ca Penitenciarul să sesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova despre cele întâmplate.
Implicat în mai multe scandaluri, craioveanul Andrei Nicolae a fost trimis în judecată într-un alt dosar în primăvara anului trecut, alături de Andrei Lazăr. În acest ultim dosar, Andrei Lazăr este acuzat de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase. Față de „Impresie“ a fost reținută infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice. Acest dosar este pe rolul Judecătoriei Craiova.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.