21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei copii şi două femei, răniţi în urma unui accident rutier

Trei copii şi două femei, răniţi în urma unui accident rutier

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs ieri, pe DN 6, în apropierea comunei doljene Brădeşti. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este un şofer, de 40 de ani, care a încercat să întoarcă fără să se asigure.
„Un bărbat, de 40 de ani, din Catane, care conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Brădești, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din Poiana Mare“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Bărbatul, de 40 de ani, conducea un Opel Vectra, autoturism care a fost lovit în plin, în partea din stânga, de Opelul Zafira condus regulamentar de şoferul de 30 de ani. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o autospecială pentru transport victime multiple, iar Serviciul de Ambulanţă Dolj a intervenit cu mai multe ambulanţe.
În urma impactului, au fost răniţi uşor cinci pasageri din cele două autoturisme, care au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova.
Este vorba de trei copii cu vârstele de unu, patru şi şapte ani, dar şi de două femei de 28 şi 41 de ani. Potrivit pompierilor doljeni, cei doi şoferi au refuzat să fie transportaţi la spital. Aceştia au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, care a arătat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Oamenii legii au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS