Acasă Local Gorj Poliţia Locală s-a pus cu amenzile pe căruţaşi

Poliţia Locală s-a pus cu amenzile pe căruţaşi

-

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au efectuat la finalul săptămânii trecute mai multe controale care au vizat căruţaşii. Astfel, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au surprins două persoane care depozitau gunoi, transportat cu o căruță, pe strada Pinului din municipiul Târgu Jiu. Cele două persoane (mamă și fiu) au fost sancționate cu amendă în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, pe strada Plopilor, a fost identificată o persoană care se deplasa cu o căruță pe unul dintre traseele pe care este permis accesul acestor atelaje. Conform HCL nr. 307/2006, cei care se deplasează cu vehicule cu tracțiune animală pe drumurile publice sunt obligați să dețină colector de fecale, coșuri pentru furaje, mătură și lopată. În acest caz, proprietarul căruței nu respecta prevederile hotărârii menționate, motiv pentru care a primit o sancțiune în valoare de 100 de lei.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.