Acasă Local Râmnicu Vâlcea: Minor de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea...

Râmnicu Vâlcea: Minor de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

-

În municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc în urma cu puțin timp un accident de circulație în care a fost implicat un minor. Băiatul de 13 ani a fost lovit de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni din fata Liceului de Silvicultura, informează IPJ Vâlcea.

„La data de 16 februarie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, zona Nord, în fața liceului de Silvicultura, un conducător auto din Vâlcea nu a acordat prioritate de trecere, pe trecerea de pietoni, acroșând un minor de 13 ani. Minorul este conștient, iar la prima vedere ar fi vorba doar de răni ușoare”, anunță Politia Vâlcea.

Potrivit polițiștilor, minorul a fost transportat la spitalul Județean Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...