14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMatiz răsturnat de un BMW, în Craioviţa Nouă

Matiz răsturnat de un BMW, în Craioviţa Nouă

Poliţiştii spun că în urma accidentului trei tineri au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri noaptea, în cartierul craiovean Craioviţa Nouă. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui BMW nu a acordat prioritate unui Matiz, pe care l-a lovit în plin şi l-a răsturnat.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, la intersecţia străzilor Tufănele şi Toporaşi. Oamenii legii spun că, un craiovean de 24 de ani, care se afla la volanul unui BMW, nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin un autoturism Matiz, condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din Craiova. În urma impactului, Matizul s-a răsturnat pe o parte, iar şoferul şi doi pasageri au fost răniţi uşor. „În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 18 ani a ajuns poziţionată pe una dintre părţile laterale ale acesteia. Au rezultat trei victime, toate din maşina care circula regulamentar. Acestea erau conștiente când au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au mai precizat oamenii legii.
Pe numele tânărului de 24 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS