Acasă Local Gorj O nouă anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu

O nouă anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu

-

Şefii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au dispus începerea unei noi anchete la unitatea medicală, după ce doi asistenţi au fost fotografiaţi în timp ce se tundeau în sala de mese a Secţiei Psihiatrie. Este vorba de aceeaşi secţie unde o angajată a filmat trei pacienţi care se mângâiau în zonele intime. Gigel Capotă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, a precizat că fotografiile au fost realizate în luna decembrie a anului trecut. „Din informaţiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secţia Psihiatrie, iar noi, ca şi conducători de instituţie, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină şi am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfăşurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus preşedinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfăşurare, comisia îşi face treaba şi aşteptăm să primim raportul de verificare“, a precizat Gigel Capotă, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, aşteptat la Târgu Jiu

Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii urmează să vină în câteva zile la Spitalul din Târgu Jiu, a anunţat ministrul Sorina Pintea. Aceasta a semnat deja ordinul prin care Corpul de Control al ministerului se va deplasa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Potrivit Sorinei Pintea, inspectorii Corpului de Control se vor afla la Târgu Jiu peste câteva zile. Prezenţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă a Corpului de Control a fost solicitată de către Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Principala temă a verificărilor va viza scandalul de la Secţia Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean. O angajată a secţiei a filmat trei pacienţi aproape dezbrăcaţi protagonişti ai unor scene obscene.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.