10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţist atacat cu furci şi topoare

Poliţist atacat cu furci şi topoare

Procurorii din Calafat au dispus, marţi, reţinerea a trei tineri din Ciupercenii Noi, acuzaţi că au ameninţat un poliţist din localitate cu furci şi topoare. Cei trei fuseseră prinşi în flagrant, în timp ce furau lemne dintr-o pădure din apropierea comunei. Poliţistul ameninţat era însoţit de un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina şi de un poliţist local.
„Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Ciupercenii Noi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu împreună cu un elev din cadrul unei şcolii de poliţie şi un poliţist local, a depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, toţi din Ciupercenii Noi, în timp ce sustrăgeau material lemnos din pădurea situată în extravilanul localităţii de domiciliu. Cei trei au abandonat materialul lemnos şi s-au îndreptat cu atelajul hipo către locuinţă, în timp ce proferau injurii şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor. Când au ajuns la locuinţa lor, cei trei tineri au ieşit din curte înarmaţi cu topoare şi furci, continuând să adreseze injurii şi ameninţări“, au precizat oamenii legii.
Poliţistul ameninţat a cerut ajutorul colegilor, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, care au reuşit să-i calmeze pe cei trei tineri. Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, care, după audieri, a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei tineri. Oamenii legii au mai precizat că cei trei suspecţi urmează să fie duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS