10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu furat camera de supraveghere înainte de a fura lemnele primăriei

Au furat camera de supraveghere înainte de a fura lemnele primăriei

Furt mai puţin obişnuit în localitatea doljeană Afumaţi. Poliţiştii doljeni spun că doi bărbaţi din comună a furat mai întâi o cameră de supraveghere video, pentru a putea fura mai apoi mai multe grinzi dintr-o magazie aparţinând Primăriei Afumaţi. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri.
„În cursul zilei de 21 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Afumați s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cameră de supraveghere video stradală ce aparținea primăriei şi care era montată pe un stâlp din localitate. În urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 34 şi 39 de ani, ambii din Afumaţi, bănuiţi că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, ar fi sustras camera de supraveghere video pentru a nu fi surprinşi în momentul în care sustrăgeau grinzi din lemn, dintr-o magazie ce aparţinea primăriei“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Aceştia din urmă au mai explicat că prejudiciul produs de cei doi suspecţi, estimat la suma de 2.500 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit reprezentanţilor primăriei. Pe numele celor doi bărbaţi din Afumaţi a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS