13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru femei rănite într-un microbuz răsturnat

Patru femei rănite într-un microbuz răsturnat

Patru pasagere din microbuz au fost rănite şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit îngrijiri medicale

Patru pasagere dintr-un microbuz de transport persoane au fost rănite în urma unui accident produs ieri-dimineaţă, între localităţile doljene Calopăr şi Gura Văii.
Poliţiştii doljeni au stabilit că un bărbat, de 31 de ani, din Segarcea, care conducea un microbuz pe DJ 561, pe ruta Segarcea-Craiova, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara şoselei. „Şoferul unui microbuz care circula pe DJ 561, între localitățile Calopăr și Gura Văii, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În microbuz se aflau 11 pasageri, dintre care patru au fost răniţi. Şapte pasageri au fost transportaţi cu un alt microbuz la Craiova, iar patru au fost transportaţi la spital“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Potrivit pompierilor doljeni, la locul accidentului au fost trimise o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare, dar şi alte două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Dolj. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, cele patru victime ale accidentului fiind rănite uşor.
Este vorba de patru femei cu vârste cuprinse între 23 şi 51 de ani, din Segarcea, care mergeau cu microbuzul la serviciu, la Craiova.
Oamenii legii au mai precizat că şoferul a fost tesat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS