Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale

O şoferiţă, de 50 de ani, a provocat, ieri, un accident de circulaţie la intersecţia străzilor Râului şi Popoveni din Craiova. Accidentul s-a soldat cu avarierea maşinii conduse de femeie şi a unui microbuz pe care şoferiţa l-a acroşat.
Potrivit poliţiştilor doljeni, femeia, care conducea un autoturism Volkswagen Polo pe strada Popoveni, la intersecţia cu strada Râului nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un microbuz condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna doljeană Bârca. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe trotuar şi a lovit un gard de protecţie amplasat peste canalul colector. Autoturismul Volkswagen Polo avea afişat semnul de şofer începător atât pe lunetă, cât şi pe parbriz. În microbuzul de transport persoane nu se aflau pasageri în momentul producerii accidentului.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat pentru GdS că nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului, aşa că a fost înregistrat ca tamponare, urmând ca şoferul microbuzului să-şi repare maşin în baza asigurării RCA a şoferiţei.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.