8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO şoferiţă şi-a făcut praf maşina pe strada Râului

O şoferiţă şi-a făcut praf maşina pe strada Râului

O şoferiţă, de 50 de ani, a provocat, ieri, un accident de circulaţie la intersecţia străzilor Râului şi Popoveni din Craiova. Accidentul s-a soldat cu avarierea maşinii conduse de femeie şi a unui microbuz pe care şoferiţa l-a acroşat.
Potrivit poliţiştilor doljeni, femeia, care conducea un autoturism Volkswagen Polo pe strada Popoveni, la intersecţia cu strada Râului nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un microbuz condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna doljeană Bârca. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe trotuar şi a lovit un gard de protecţie amplasat peste canalul colector. Autoturismul Volkswagen Polo avea afişat semnul de şofer începător atât pe lunetă, cât şi pe parbriz. În microbuzul de transport persoane nu se aflau pasageri în momentul producerii accidentului.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat pentru GdS că nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului, aşa că a fost înregistrat ca tamponare, urmând ca şoferul microbuzului să-şi repare maşin în baza asigurării RCA a şoferiţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS